martes, 21 de octubre de 2008

Cap de setmana a Bremen

Aquest cap de semana va estar prou bè. Bremen és una de les ciutats més maques d´Alemanya. Va coincidir la meva estada amb el Frei Markt, que és l´equivalent de la Oktober Fest del Sud. Allà vaig coincidir amb els meus millors amics i amigues d´Alemanya, que com sempre es van portar fenomenal. La foto aquesta va ser feta des de la sínia del Frei Markt a Bremen. No us deixeu enganyar pels núvols, a sota els esperits són joiosos i radiants.

Estic dinant molt bé. A la Uni me n´agafo un “Eintopf”. Això vol dir un pla t d´ alguna cosa fet amb olla. Avui ha tocat crema de porros amb els porros a mig fer. A això se li afegeix una llesca de pa. Es pot escollir entre que et posin carn per damunt o una poma. Jo acostumo a demanar la fruita. Després d´ acompanyament ve el “Nachschlag”. Per 20 cèntims et posen un platet a on acostuma haver-hi arròs o puré amb alguna salseta tova. Tot està fet de manera molt sana i això té molt de valor per a mi.

Si alguna cosa m’ estic guanyant a Bielefeld, és la confiança de Schröder. El gatet ahir va trencar el gel i va venir a dormir al meu costat. És mamífer, com jo, i sempre té un comportament del tot correcte.

Petons.

F.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

El post de esta vez le encantará a tu familia (a tu madre por ejemplo) Las madres siempre se preocupan de saber si comemos bien o no...jijijiji

Anónimo dijo...

siiiii.... no sabes el dinero que me he gastado explicando cómo comía por teléfono ;)